Over ons 2018-10-31T15:50:11+00:00

Over Ons

Pors Bedrijfsadviseurs vindt zijn oprichtingsjaar in 2009, opgericht door naamgever Bald Pors.

Dit is overigens niet het beginjaar van zijn financiële loopbaan, in de jaren hieraan voorafgaand werkte Bald als assistent-accountant gewerkt bij KPMG en Dechesne van den Boom te Groningen.  Na zestien jaar deze functie te hebben bekleedt werd hij controller bij Kumij, een producent in kunststof kozijnen, en was van 1990 tot 2000 directeur en eigenaar van Kubo kunststof kozijnen.

In de tijd tussen Kubo en het oprichten van legde hij de bouwstenen voor wat later zou uitgroeien tot Pors Bedrijfsadviseurs. In deze periode was hij werkzaam als freelance adviseur bij MaeS en Partners. In deze functie adviseerde hij succesvol accountants-, administratie-, salarisverwerkings- en belastingadvieskantoren bij aankoop, verkoop en fusie’s.

Vanaf 2009 ging Bald van freelancer, naar zelfstandig ondernemer, onder de naam Pors Bedrijfsadviseurs. Ook limiteert hij zich niet langer tot de genoemde branches, om een breder spectrum te creëren.

In 2008 diende zich de kredietcrisis zich al aan. Hierdoor werden er minder overnames gedaan, en  slonk het aantal potentiële opdrachten sterk. Ook hierom hebben wij besloten om naast het bemiddelen bij bedrijfsovernames, ook als administratiekantoor de markt te verkennen. Door mijn jaren lange ervaring als assistent-accountant bij verscheidene bedrijven, zijn wij hier net zo in thuis als in alle andere diensten die wij verlenen.

Ook hiervoor, kiest u voor Pors Bedrijfsadviseurs.