Vraag en aanbod

Pors Bedrijfsadviseurs Emmen  beschikt over een uitgebreid netwerk met vele actieve contacten in de branche van accountantskantoren, administratiekantoren, belastingadvieskantoren en salarisverwerkingskantoren. Voor verschillende opdrachtgevers maken wij hun aankoop- of verkoopaanbieding bekend via onze website.

Hieronder vindt u een aantal van onze actuele profielen. Is uw interesse gewekt of wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Vraag vrijblijvend aanvullende informatie of een persoonlijk gesprek aan via onze contact pagina.

Aangeboden: Administratiekantoor

Onze cliënt heeft een administratiekantoor gelegen in Drenthe met een omzet van € 40.000. Het zéér rendabele kantoor heeft de afgelopen 25 jaar een goede reputatie opgebouwd en heeft een gezonde klantenportefeuille.
—Inmiddels VERKOCHT.

Gezocht: Administratie-, accountants- en belastingadvieskantoren

Voor diverse cliënten zijn wij op zoek naar administratie-, belastingadvies- en accountantskantoren gelegen in de noordelijke provincies ter overname en/of samenwerking.

Aangeboden: Accountantskantoor

Onze cliënt heeft een administratiekantoor gelegen in noord Nederland met een omzet van € 1.900.000. Met 24 personen (20 fte) bedienen ze ruim 400 cliënten . Het zéér rendabele kantoor heeft de afgelopen 25 jaar een goede reputatie opgebouwd en heeft een gezonde klantenportefeuille. Het kantoor is uitermate geschikt voor een kantoor voor uitbreiding in het noorden.
—Inmiddels VERKOCHT.
 

Gezocht: Administratiekantoren

Onze cliënt is op zoek naar een administratie-, accountantskantoor gelegen in Friesland met een omzet van € 500-750.000.

Aangeboden: Administratiekantoor

–Binnenkort.
Een administratiekantoor gelegen in Drenthe/ Groningen met een omzet van € 200.000. Met 2 personen (2 fte) bedienen ze ruim 100 cliënten . Het betreft een rendabele kantoor met een gezonde klantenportefeuille.

Gezocht: ICT Bedrijf

Dankzij onze bemiddeling is een overname kandidaat gevonden en zijn de onderhandelingen succesvol afgerond.